A15

-Nom del perfil a twitter

@nursoler

-Nombre de tweets de l’activitat (a 18 d’abril, 18 hores)

26

-Nom de la llista creada

Publicidad

-Breu valoració de l’experiència: destacar algun tweet, enllaç, perfil a twitter, etc.

Personalment aquesta experiència ha estat molt positiva doncs abans de fer aquesta activitat no tenia perfil a Twitter ni sabia com fer servir aquesta Red social. Gràcies a aquesta activitat he pogut aprendre com funciona el Twitter. Com perfil a destacar que tracti sobre el tema del meu bloc és el següent: @PuroMarketing, @MkDirecto.

-Valoració personal dels punts forts i febles de Twitter

En primer lloc els punts forts de Twitter són els següents: Pots seguir en directe com es desenvolupa una determinada notícia, pots asabantar-te al mateix minut  de les novetats d’una manifestació o d’un determinat acte que s’estigui esdevenint. A més a més es pot seguir a totes els personatges públics que l’usuari vulgui i així aquest pot esta al dia de totes les notícies sobre els que esta seguint.

Per últim Els punts febles de Twitter en la meva opinió són que l’usuari de twitter volt tenir a moltes persones o que segueix a unes persones determinades per seguir-les i no perquè l’interessin. Si segueixes a moltes persones que no t’interessen l’únic que crees és que costi molt filtrar la informació. També si segueixes a moltes persones des d’un principi se’t fa molt difícil que tota la informació dels continguts estigui ordenada malgrat que per un principi Twitter no té un ordre concret però l’usuari pot crear llistes i certs codigs que poden afavorir en l’ordre de la informació.

Núria Soler Garrido

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: